2011. május 15., vasárnap

Siemens KA 60 NA 40 504 literes hűtőszekrény

Siemens KA 60 NA 40 504 literes hűtőgép:
Ez a dupla ajtós hűtőszekrény óriás Siemens emelni hűtés most új dimenziót. A 504 liter űrtartalmú, fagy-art, szuper hűtés-és szuper-fagyasztás azok megfelelnek a legmagasabb szabványoknak. Igaz Luxus is kínál a kiegészítő berendezések a jeget, hogy az integrált bárral. Annyi helyet, amennyit csak akar, jégkockát egy gombot, kész italt a szálloda mini-bár ...

Azok számára, kinek az ötlete az ünneplés úgy néz ki, kinyitja a kaput az új side-by-side hűtő, az utat egy új világ. A nagyvonalú térben terjed ki, 334 literes kapacitással a hideg szobában, és további 170 liter a fagyasztó. Ez azt jelenti, hogy még a legnagyobb felek nem tudnak kijutni a szobából és egy külön fagyasztó az alagsorban is megnyugodott "a (GE) fagyasztható.
Néhány, mint a jég
Egy állandó forrása az öröm a Siemens a "friss víz & Ice" a KA 60NA40. Itt fortyogó jéghideg víz, ha szükséges. A közvetlen kapcsolat ivóvizet saját szűrő rendszer lehetővé teszi. Egy gombnyomással bármikor, jégkocka vagy tört jeget rendelkezésre áll. , Aki igazolja, éjjel a sötétben a konyhában kap egy igazi hold szolgáltatás: a világítás, ha megnyomja a gombot, adagoló jég és víz kimenet a megfelelő fényben.

Minibár a ötcsillagos szálloda
KA 60NA40 side-by-side tulajdonosok a jövőben is egy mini-bár a saját négy fala - Mini-bár is. Megnyitás helyett a hűtő ajtaját, hogy lehet elérni az ajtón a bárral közvetlenül ital vagy étel. A hajtogatott lefelé ajtó kínálja magát itt, mint egy praktikus rakodására.
Kapuit a lágyan csillogó, rozsdamentes acél nézni, fokozza a professzionális megjelenés. Illesztés: a robusztus hosszú rúddal kezeli, amelyeket csatolni kell a központ. A profizmus uralkodik a kulisszák mögött: Siemens technológia biztosítja NoFrost
Új ára 1399 €
Ár: VB